Mån - Fre: 09:00 - 18:00 | Lör: 09:30 - 14:00

Följ oss på

Hyr vår Osmo Golvmaskin
Används för grundbehandling, rengöring, underhåll och renovering med mera av oljade och hårdvaxoljade golv
Läs mer
Hyr Mattvättmaskinen Puzzi från Kärcher
För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. För små till medelstora ytor.
Läs mer
Föregående
Nästa

Bona Powerscrubber

Bona Power Scrubber är en kompakt, kraftfull skurmaskin framtagen för professionell rengöring av trägolv.

Tillsammans med Bona Deep Clean Solution avlägsnar den med lätthet tuff smuts och fett från både oljade och lackerade trägolv. De två motroterande cylindriska borstarna rengör på djupet, även på grov borstad parkett och trägolv med fasade kanter. Gummivalsarna försäkrar en extremt effektiv vattenupptagning vilket gör den säker att använda på trägolv. Lämplig även för användning på och rekommenderad för användning för att rengöra grånade trädäck utomhus.

EGENSKAPER

Hyr Bona Powerscrubber över helgen

Kr 699 HELG
  •  
HELG

Hyr Bona Powerscrubber per dygn

Kr 499 DYGN
  •  
DYGN

Kercher Mattvättmaskin

För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. För små till medelstora ytor.

För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. Korta starttider ger långa arbetspass. Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor. Tack vare det smala golvmunstycket är maskinen optimalt lämpade för användning i trånga utrymmen. Textilvårdsmaskinen är utrustad med en integrerad kabelkrok och en hållare för handmunstycket. Underhållsvänlig konstruktion.

Hyr Kercher Mattvättmaskin​ över helgen

Kr 350 HELG
  •  
HELG

Hyr Kercher Mattvättmaskin​ per dygn

Kr 250 DYGN
  •  
DYGN

Osmo Polermaskin

Osmo golvmaskin är lättare och smidigare än traditionella skurmaskiner. Används för grundbehandling, rengöring, underhåll och renovering med mera av oljade och hårdvaxoljade golv.

Hyr Osmo Golvmaskin över helgen

Kr 250 HELG
  •  
HELG