Mån - Fre: 09:00 - 18:00 | Lör: 09:30 - 14:00

Följ oss på

Hemkänsla utomhus med Demidekk Terrasslasyr

Demidekk Terrasslasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Lasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. Den innehåller mögelförhindrande medel, som minskar risken för angrepp på ytskiktet. Rekommenderas på terrassgolv, vindskydd, trädgårdsmöbler etc. Konsistensen gör påföringen enkel, utan spill och stänk. Demidekk Terrasslasyr är baserad på alkydolja, och är utvecklad för våra skandinaviska väderförhållanden. Den ger uteplatsen skydd och hållbar kulör (upp till 3 års underhållsintervall) med bara en strykning.

På terrassen smakar både maten och livet lite bättre. Känslan av sommar och bara fötter mot ett solvarmt altangolv. Den optimala uteplatsen är den som kräver lite underhåll, och som håller sig lika snygg år efter år, så att du har mesta möjliga tid över till att njuta av den. För att kunna njuta av terrasslivet behöver vi ge träet det skydd det behöver. Vi måste skydda altanen från fuktigt höstväder, frusna vintrar och solens UV-strålar under sommaren. Om du laserar altangolvet med DEMIDEKK Terrasslasyr slipper du tänka på allt detta. Då kan du istället ägna tiden åt att inreda din uteplats precis som du vill ha den. Tänk på att välja rätt terrasslasyrfärg som passar fint ihop med huset.

Vackra utomhusgolv som håller färgen

Jotun trälassyr

Demidekk Terrasslasyr

Ger ett helmatt och jämt resultat. Färgen är enkel att påföra och har täckgaranti. Finns även i 0,68, 4,5 och 9 liter.

Gör förarbetet med Demidekk Terrassfix

Demidekk Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel baserat på biologiskt nedbrytbara komponenter. Tar effektivt bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr. Ljusar upp träet innan vidare behandling med DEMIDEKK Terrasslasyr eller träolja.