Tapeter

Att vara rebell är inget självändamål utan snarare ett måste.

 

När du önskar dig det som inte ännu existerar får du skapa det själv.

Rebel Walls älskar tapetproduktion och brinner för att design ska vara en upplevelse hela vägen hem i brevlådan.

Var lite rebellisk och förändra din omgivning – det är bara tapet.

 

facebook.se/fargokakelhuset

Boråstapeter - Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar!

 

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form - Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Dela rum med Eco Wallpaper!

 

Väggkoncept med ung och trendig design som förstärker det personliga rummet.

Ecotapeter är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck.

Med koll på vad som ligger i luften satsar de på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad. Sortimentet täcker in såväl exklusiva flocktapeter som fräcka fototapeter.

Midbec följer upp de nya trenderna ute i Europa!

 

Midbecs produkter handplockas hos de främsta tapettillverkarna i bl.a.Belgien, Enlgand, Holland, Italien, Spanien och Tyskland.

Duro - Svenkt tapethantverk

 

Duro grundades 1930 med målsättningen att tillverka slitstarka och tåliga tapeter av hög kvalitet. Därför fick företaget och tapeterna namnet Duro, som betyder stark och varaktig. Deras målsättning idag är också att i en nära dialog med kunderna utveckla och tillverka miljövänliga tapeter.

Sandberg - En vackrare vardag

 

Sandberg Tyg & Tapets affärsidé är att designa och tillverka tyger och tapeter som hjälper människor att skapa miljöer med personlig atmosfär.

Att få dela med sig av passionen för det inredda rummet är den stora belöningen i vårt arbete. Vem vill inte skapa en vackrare vardag?

Casadeco - Färgglada och personliga tapeter

 

Casadeco är kända för ett färgstarkt och modernt formspråk. Tapeternas design är inspirerade av inredredning, konst och mode.

Decor Maison - Fashion for walls...

 

Decor Maison är mode för ditt hem! De tar fram kollektioner i samarbete med talangfulla svenska designers samtidigt som vi handplockar tapetkollektioner från hela världen.

I våra högkvalitativa och designmedvetna kollektioner hittar du hela hemmets garderob.

Mr Perswall - Mycket mer än fototapeter

 

Har du en tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget som ger den en extra dimension. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. Och inspiration i överflöd.

En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ.

Intrade - Det är kollektionerna allt handlar om!

 

Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Målet är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en designmedveten och kräsen svensk marknad. De har alltså ingen egen tillverkning – bara en passion för heminredning i allmänhet och tapeter i synnerhet. Efter tjugo år i branschen har de givetvis väldigt bra koll på designers och producenter över hela världen.

Sanderson - Internationellt välkänt märke

 

Sanderson gör tapeter och tyger, ofta inspirerade från deras egna arkiv. Arkivet är världens största och de äldsta mönstren är ända från renässansen! Märket är känt för sin klassiska engelska design som mixas med unga nya formgivares idéer.

Paintpart - En annorlunda tapetproducent i Sverige

 

Paintpart är visserligen den yngsta av Sveriges tapetproducenter, men har ändå genom lång erfarenhet en betryggande kompetens inom området. De är dock inte någon traditionell tapetfabrik. Det som skiljer dem från en sådan, är att de inte själva äger några tryckmaskiner.

De har i stället valt att köpa den produktionstid de behöver av befintliga fabriker men i övrigt gör

de allt själva. De tar fram mönster, köper in tryckvalsar, färgsätter kollektionerna, tar fram produktbilder, lägger ihop kartan och så vidare, precis som vilken annan tapetfabrikant som helst.

Designers Guild - Tricia Guilds design på tapeter!

 

Företaget grundades 1970 av Tricia Guild och drivs idag av Tricia och hennes bror. Designers Guild kombinerar kreativitet och nytänkande med högkvalitiet.

Cole & Son - Ett företag med gamla anor

 

Cole & Son grundades redan 1875 och har sedan dess producerat vackra och högkvalitativa tapeter. Designen inspireras av de gamla arkiven och blandas med nya färger och idéer

Carma - Klassiska och morderna tapter från hela världen!

 

Carma importerar tapeter från Europa och USA. I tapetsortimentet hittar du alla sorter av snygga, coola och klassiska tapter som de säljer genom återförsäljare runt om i Sverige, självklart även Färg & kakelhuset!

Photowall - Fototapet & Canvastavlor -skräddarsy för dina egna önskemål!

 

Fototapeter av högsta kvalitet med unika motiv och enkel montering. Måttbeställ direkt från vårt sortiment eller använd en egen bild. Canvastavlor av högsta kvalitet 390g/m² och 100% bomull. Måttbeställ direkt från vårt sortiment eller använd en egen bild.

Vackra och unika tapeter från Mimou!

 

I Mimous kollektion finner du flera vackra och unika tapetmönster som fjärilar och blommor i härliga färgkombinationer.

 

 

 

MORRIS & CO - Mönster med en tidlös känsla

 

William Morris har en fantastisk historia som tyg och tapetdesigner

Nu när allt fler vågar inreda med färger och mönster, är Morris helt på tapeten!

De mönster som William Morris skapade på 1800-talet får nytt liv och pryder väggar världen över.

TILLBEHÖR

Bostik - Vägglim för alla behov

 

I vårt breda sortiment av vägglim täcks de vanligast förekommande limningarna av tapeter, väv av glasfiber, textil och papper samt för våtrum. Produktdatablad och säkerhetsdatablad hittar du under Ladda ner på respektive produktsida.

Väggmaterial AB - Glasfiberväv, armeringsduk mm.

 

Väggmaterial AB representerar i Sverige några av världens ledande tillverkare av högkvalitativa produkter och precisionsverktyg för det professionella måleriet.