Mattor

Forbo Flooring

 

Forbos plastgolv är både snygg och lättskötta. Plastgolven är tåliga och klarar vardagens slitage. Forbo erbjuder mönster som exempelvis trä, betong och klinker men också enfärgade och rutiga plastgolv.

Golvabia - Vinyl & Textilgolv

 

Vinyl är ett av våra mest populära golvmaterial i Sverige och så har det varit sedan 1970-talet. Vinylgolv för dig som vill ha ett lättskött golv med god komfort som passar i hemmiljö. Våra kollektioner har en vackert präglad yta, är lätta att rengöra och installera.

Gerflor - Naturligt för ögat... varmt för fötterna

 

Gerflor erbjuder marknadens största sortiment av vinylgolv. Vi erbjuder innovativa och dekorativa golv med fokus på miljö och design.

Tarkett - Personliga badrum!

 

Snygga, praktiska och säkra! Badrummet är ett rum där design och funktion verkligen möts. Du vill ha ditt badrum i snygg design samtidigt som det ska vara lättskött, hygieniskt, praktiskt och prisvärt. Du vill också att det ska vara garanterat vattentätt och säket. Allt detta får du med den nya kollektionen Aquarelle.

 

 

DLW Flooring

 

Products Europe är en av Europas främsta tillverkare av golvbeläggningar. Företagets utbud av produkter för kommersiella byggnader och bostäder erbjuder oändliga möjligheter för nästan alla användningsområden. Sortimentet omfattar elastiska DLW-golvbeläggningar som inkluderar linoleum, vinyl, och luxury vinyl samt textilgolvbeläggningar (nålfilt).

 

 

 

 

Associated Weavers

Associated Weavers är en av de största och mest framstående mattillverkare av mjuka mattor i Europa.

 

TILLBEHÖR

Äntligen är den här! Bona Spray Mop

 

Ditt enda verktyg för rena fräscha golv.Enkel påfyllningsbar behållare; en för trägolv, en för kakel och klinker. Kom in och testa den redan idag. Det har aldrig varit roligare att tvätta golven tidigare!

facebook.se/fargokakelhuset