Kakel/Klinker

Konradssons - All världens kakel med svenska ögon!

 

När du väljer kakel och klinker, väljer du också en stil som betonar din inredning. Modernistiskt, klassiskt eller kanske något som inspirerats av mera rustik miljö. Då är det skönt att det finns kunskap om trender och traditionernära dig. Konradsson hämtar inspiration från hela världen - Europa - Asien och Amerika.

Dekora - Kakel, Klinker & Mosaik

 

Peter Langenitz Dekora AB är ett familjeföretag med 50 års erfarenhet inom kakel och klinker.

Vi importerar och marknadsför produkter från hela världen, även om merparten kommer från

Europa. Kakelbårder och dekorer har vi egen tillverkning av. Naturligtvis har vi även ett komplett sortiment av fix, fog och tätningsmaterial.

facebook.se/fargokakelhuset

Golvabia - Kakel och klinkers för alla utrymmen!

 

Golvabia har ett stort sortiment av keramik. Vi importerar från ledande tillverkare både vad gäller kvalité och design. Hos oss finnner du kakel, klinker, trä-, kork-, plast-, och textila golv.

CC Höganäs - Upplev sann kakelglädje med oss!

 

Det är något speciellt med kakel och klinker. Tåligt, tidlöst, lättstädat och samtidigt läckert! Höganäs har nya spännande fäger och mönster varje år. Modernt eller klassiskt, glaserat eller oglaserat, färgglatt eller sobert, storformat eller eller mosaik.

Italgraniti/Impronta Cheramiche - Levande keramik

 

Klinker av hög kvalité från en av Italiens modernaste fabriker. Samtliga plattor har en speciell behandling som gör dem lättstädade.

Sintesi - Italian ceramics

 

Från ytfärgerna till de ursprungliga mönstren, med keramisk tolkning av klassiska och naturliga arkitektoniska material, erbjuder Sintesi den fulla potentialen för innovativ digital teknik för en exceptionell tolkning av de allra senaste designtrenderna.

Vetro - Form och färg utgör inga begränsningar!

 

Förr användes glasblock i källarfönster och industrifasader men tack vare utvecklingen inom färg, form, utseende och hur du monterar glasblocken används numera glasblock i stort sätt alla rum och i olika konstruktioner.

TILLBEHÖR

Bostik - Innovation och kreativitet!

 

Bostik är en av världens ledande tillverkare av lim, spackel, fix och fog samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-själv-marknaden och ingår i den franskakemikocernen Total SA. En kontinuerlig strävan efter förbättringar avseende produktegenskaper, design, produktionsprocesser och logistik är central i Bostiks tänkande.

Alleco - Golvvärme för (k)alla golv!

 

Alleco Golvvärme har sedan företagets start levererat olika system för uppvärmning av golv, men folien användes redan på 70:talet som takvärme.

Ardex - Kvalitetsprodukter för proffsen

 

Dagens byggande ställer stora krav på produkter och tekniska systemlösningar. Nyckelorden är kostnadseffektivitet, kvalitet och miljöanpassade produkter. Varje ARDEX-produkt bygger på unika egenskaper. Den är lättare att jobba med, har högre prestanda och ger en lägre totalkostnad.

Litokol - Den professionella byggarens val!

 

Litokol är en av världens ledande tillverkare av bland annat spackel, fäst - och fogmassor, tätmembran och primer. Litokols uppgift är att förse den professionella byggmarknaden med funktionella och exakta lösningar.