Färg

Jotun - En Demidekkare målar gärna -men inte så ofta.

 

Alla vet vi att Nordens tuffa klimatväxlingar ställer stora krav på vårt boende. Inte minst utsidans panel och fönster som skall klara att stå ute i ur och skur, år efter år. Huset måste klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och inte minst solljusets nedbrytande effekt under sommarhalvåret. Därför känns det bra när huset är nymålat.

 

Välj Demidekk nästa gång, så kan du njuta av den känslan länge. För det kommer att dröja länge tills du behöver måla om huset igen.

facebook.se/fargokakelhuset

Beckers - En färgglad historia

 

Från ensam färghandel till en av Nordens mest miljöanpassade färgtillverkare.

 

Färg har fascinerat och påverkat människan genom alla tider. Vi på Beckers har uppmuntrat svenska folket att måla om sina hem i drygt 140 år. Låt oss guida dig med inspiration, kreativitet och nytänkande. Men det är du som har sista ordet - så lita på din smak och prova dig fram.

Hagmans - Avancerad ytbehandling för tak, golv och fordon!

Hagmans är Sveriges största producent av spackelprodukter och med god marginal, landets största grossist på sprayfärg. Hagmans takbeläggningar är ett välkänt begrepp liksom vårt breda sortiment av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikaler.

Osmo - Kvalitetsmärke när det gäller trä och ytbehandling!

Klar, djup, naturligt ofärgad eller spännande infärgning? Osmo har allt för att få vackra, slitstarka hårdvaxoljade golv och andra ytor inomhus. Med en mer än 100årig historia, erfarenhet från egen tillverkning av trä samt stor forsknings- och utvecklingsavdelning vet ingen annan som Osmo hur man gör en yta både vacker och slitstark. Att exempelvis hårdvaxolja golv med Osmo´s produkter är barnsligt enkelt!

Welin & Co - Timberex, det naturliga sättet att försköna trä

Sedan början på 1900-talet och med sin början i England, har Timberex golvolja funnits på oljade golv i slott och kojor över hela världen. Timberex oljor skyddar och förskönar ytor av trä och stenmaterial. I det breda sortimentet finns golvolja av högsta kvalité för att olja trägolv av alla träslag, från europeiska till exotiska, ute och inne

Induf RUST-OLEUM MATHYS™

Induf AB har sedan 1987 verkat som importör av RUST-OLEUM MATHYS™ färgprodukter för dagligt såväl planerat professionellt målningsunderhåll. Vi vänder oss till kvalitetsmedvetna entreprenörer och slutanvändare inom landets industri, förvaltare av fastigheter, kommunala och offentliga anläggningar.

Herdins - Färgsätt, skydda och vårda trä

Trä är ett levande material och precis som allt annat levande, behöver det omvårdnad för att må bra. Herdins har ett brett sortiment av produkter för ytbehandling av trä i olika former. Färgsätt, skydda och vårda dina träytor med Herdins ytbehandlingsprodukter, så håller de sig vackra länge.

Woca - Ytbehandling för alla träslag!

Woca USA har ytbehandling till träytor inomhus, utomhus och till trägolv.

Zar - Träbets

ZAR träbets stryks ut som en möbelpolish för att tillföra trä en enhetlig betston. Betsen tränger in jämnt och fint i träet, vilket gör att du kan arbeta i din egen takt utan risk för överlappningsmärken, fläckar eller streck.

Sioo Impregnering

Vi vill bidra till en bättre framtid. En framtid där alla vackra träytor, du och dina nära och miljön omkring oss mår bra. Vi gör detta genom att utmana etablerade normer och användning av kemiska tillsatser. Och genom att grunda sig på naturens egna smarta motståndskraft i våra produkter. Allt för att skydda vad vi bryr oss om – under en lång tid.

TILLBEHÖR

ANZA

 

Idag är Anza ledande inom måleriverktyg i Norden, med ett ständigt uppdaterat sortiment och betydande export.

 

Man blir inte marknadsledare av en slump. Vi har blivit det genom att lyssna på dem som använder våra produkter. Yrkesmålare och gör-det-självare har ständigt gett oss värdefulla inblickar i måleriarbetet, och det har hjälpt oss att utveckla rätt produkter.

Konkret - Måleritillbehör och handskar!

Din hand - ett sårbart arbetsverktyg. Olika arbetsuppgifter i olika miljöer kräver rätt skydd för dina händer. Att välja rätt handske för jobbet är oerhört viktigt, men svårt. Vi har gjort allt föra att underlätta dett val för dig.

Nitor - Det mesta utom penslar och färdig färg!

Så skulle Nitor Målas sortiment kunna beskrivas. Under namnet Nitor Måla har vi samlat våra målerianknutna kemikalier. Lösningsmedel, linolja, målartepentin och alifatnafta är några av produkterna i sortimentet!

Bostik - börja med ett bra underlag

Bostiks spackel är framtagna för att passa olika underlag och olika krav på den färdiga ytan. Konsistensen är lättarbetad med bra fyllnadsegenskaper. Applicerat spackel är lättslipat och homogent för att inte ge repor eller efterlämna kanter.

Plastic Padding

Plastic Padding är ett välkänt svenskt varumärke som säljs I Norden. Det erövrade världen med sin produkt Kemisk Metall för 50 år sedan, och levererar nu över 100 produkter till bileftermarknaden, industrimarknaden och privatanvändare. Sortimentet består av spackel, lim, färgspray, rostskydd och tätningsprodukter