Badrumsmöbler

Hafa badrum - Mer badrum för pengarna!

 

Alla badrumsmöbler från Hafa är designade och utvecklade i Sverige. Mjukstängande luckor och lådor, invändig belysning och halogenbelysning är standard på alla våra badrumsmöbler.

Vedum - Gammalt företag med nya idéer

 

Våra produkter, tjänster och arbetssätt präglas av personlighet, engagemang och professionalitet. Vi anser att de tre attributen hänger tätt samman: genom att vara engagerade och professionella i allt vi gör, skapar vi utrymme för det personliga.

facebook.se/fargokakelhuset

Björbo Badrum - Detaljen lyfter helheten!

 

Björbo Badrum har marknadens bredaste modellprogram med totalt elva badrumsserier i olika stilar. Från tidlöst klassisk till modern och trendig. Vår formgivning är till för att försköna ditt hem.

Vetro - Våra mest populära duschdörrar!

 

Välkommen till en kollektion fylld av duschdörrar i en mängd spännande och funktionella modeller alla framtagna för att tillfredställa dina önskemål. Här kan du välja mellan raka, fasta och svängda dörrar alla med en smäcker profil som kan justeras upp till 20mm efter behov. Ett ställbart lyftgångjärn gör att dörren kan höja sig 5mm vid öppning, perfekt om du har fall i badrummet.

Westerbergs - Där perfektion möter harmoni

 

Vi har byggt harmoni och välbefinnande i över trettio år. Vatten och massage tillhör de äldsta och bästa upplevelserna i världen, både för stora och små. Och ett badrum med ett badkar eller massagebadkar kombinerar denna känsla med en effektiv avkopplande stund. Nu flyttar vi ut under stjärnorna, månen och solen med vår kollektion av spabad. Så välkommen till trädgården, altanen eller den vildvuxna gläntan. Njut av värme och massage. Koppla av tillsammans, småprata, lös livets stora frågor eller slut ögonen och dröm dig bort. Välkommen till Westerbergs, en värld av badkar, massagebadkar och spabad.