Om oss

 

ÄGARE

 

Proffsbutiken

Golvbutiken

Företaget bildades 1995 av Thomas Kristoffersson och har sedan dess haft som målsättning och strävan att alltid kunna leverera produkter av högsta kvalitet.

 

Vi vill inspirera våra kunder till ett gemytligare hem. God service och att ge varje kund ett personligt bemötande är viktigt för oss.

Vi erbjuder ett brett, fulladdat sortiment till plattsättare, målare, konsumenter, arkitekter och byggföretag.

Välkomna!

Thomas Kristoffersson

0522-64 50 70

thomas@fargokakelhuset.se

 

Vi är 7 anställda i färg/kakelbutiken med flerårig branschvana (några med upp till 30 år i branschen). Ytterligare 4 anställda som arbetar i vår Golv- & Mattbutik tvärsöver vägen. Dessutom 5 som håller i lager och logistik, samt 4 som arbetar på kontoret.

 

Vi har även ett flertal olika hantverkare som vi samarbetar med (plattsättare, målare etc.). Våren 2012 flyttade vi till nybyggda lokaler tvärs över gatan och behöll den gamla lokalen där vi numera lagerför golv och mattor. Vi förfogar över ett stort lager och har alltid många produkter hemma för omgående leverans. Självfallet saluför vi även alla nödvändiga tillbehör för målning, plattsättning osv.

Vi arbetar med ett fåtal tillverkare som vi vet producerar högkvalitativa produkter. Färg levereras av Jotun och Beckers, kakel och klinker levereras av ett flertal olika leverantörer från ex. Italien och Spanien. Vi samarbetar även med svenska leveratörer som Konradssons kakel, Dekora, Golvabia och Höganäs.

Under 2012 utökade vi sortimentet med plast och vinylgolv från Forbo, Golvabia, Tarkett och Gerfloor.

 

Vår senaste satsning är en helt nybyggd proffsbutik som vi öppnade under våren 2017. Här kan vi erbjuda vårt breda sortiment till våra hantverkarkunder, utlastning under tak i skydd från väder och vind. Proffsbutiken är belägen i en tillbyggnad på baksidan av fastigheten.

 

facebook.se/fargokakelhuset